2. søndag i advent

Nissen har været her, og weekenden har stået på hygge og fejring af fødselsdage i storfamiliens skød. De fleste hold af julegaver, har vi fået afleveret, så de er klar til at putte under træet når julen kommer. Vi er mange i familien og bor spredt, så der er en del koordinering, der skal klares op til jul. Selv ved jeg ikke helt, hvordan arbejdet falder endnu, bare at det involverer helligdagene også. Juleaften har vi dog styr på, hvor vi skal være, og det er hjemme – skønt :-)

2014-12-07 13.27.37 2014-12-07 13.29.53

Hos mine forældre var der allerede julefint, herhjemme har vi en del at lave endnu, selv om ungerne er i gang med julepyntsproduktionen, og den ældste har bragt en julestjerne med hjem fra julebingo.

2014-12-07 20.25.27

Hvor langt er I andre nået?

 

 

2 tanker om “2. søndag i advent

  1. Vi lagde stærkt ud med pynt og småkager, men nu er jeg gået lidt i stå. Kæmper med at få de sidste gaver på plads og få lavet noget marcipan til de voksne – og nogle flere kager (dem vi bagte er næsten allerede væk).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>