Det er agurketid og en måned med kontinuert bryg af vandkefir

Det er for alvor agurketid, både i drivhuse og med hensyn til nyhedsstrømmen, ikke mindst her på siden. Der sker bare ikke så meget, der er værd at berette om. Vi går og venter på, at det bliver vores tur til at holde ferie sammen som familie. Energiniveauet er efterhånden ret lavt, så jeg har ikke fået lavet noget videre i haven eller andet spændende. Drengene hygger sig dog med at lave en masse gymnastik med en flok andre børn, nu hvor de holder fri fra skole og sfo.

2015-06-29 18.12.37

Jeg har dog lige fået høstet de hårdnakkede hvidløg i dag, de blødnakkede enkeltfedshvidløg er for længst pillet op og hængt til tørre, dem var der ikke så mange af.

2015-07-15 10.59.01

Der er dog en lille ting, der er værd at nævne. Det er nemlig i dag en måned siden, at jeg startede på kontinuerlig brygning af vandkefir. Og det fungerer stadig helt perfekt, så det er kommet for at blive her i hjemmet. Hver anden eller hver tredje dag tapper jeg 2 til 2½ liter vandkefir til at drikke med det samme og til at lave 2. fermentering med forskellige smag på flaske. Så tilføjer jeg ekstra frisk vand og sukker og evt. tørret frugt til det store glas med tappehane, som tidligere beskrevet (Del 1, Del 2, Del 3 og Del 4). Det kan ikke være meget nemmere. Herunder ses min seneste 2. fermentering, den er med lakridstagetes, så den har fået en dejlig let smag af “Kongen af Danmark”.

2015-07-14 14.27.06

Jeg håber, at I alle har en god sommer derude :-)

2 tanker om “Det er agurketid og en måned med kontinuert bryg af vandkefir

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>