Endnu et restegarnstip

Jeg har tidligere beskrevet en særlig knudeteknik, som jeg har anvendt ved sammenføjning af rester, til f.eks. restegarnsklude (se mere HER).

Men jeg har også konstateret at et simpel robbonsknob mellem lignende garntyper/-tykkelser er meget holdbar, og det er det, jeg har anvendt ved følgende små håndklæder.

20171018_154916

Fidusen er ydermere her, at jeg har strikket med dobbelt garn, hvilket gør knuderne (eller de fleste) stort set usynlige, da de bedre kan “gemme sig” i “dobbeltgarnstrikket” end i en tyndere udgave. Desuden er fordelen den, at hvis en enkelt knude alligevel går op, så løber der ikke en maske som sådan, da den anden tråd holder på den.

Jeg synes så også man kan lave nogle flotte farveblandinger med dobbeltgarn(tråd).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>