Forårforberedelser og Bornholm

Nu presser foråret sig for alvor på, også selv om det stadig ikke er særlig varmt. Jeg har nu fået sat kartofler og sætteløg (rødløg). De sidstnævnte er dog dækket med granris, så længe der stadig er risiko for nattefrost.

Jeg har fået sået radiser, spinat og salat i drivbænken, og må vist hellere ud at tjekke hvor langt de er nået i morgen ;-)

Indenfor har jeg fået sat tomat, hvidkål, grønkål, bladselleri, knoldselleri, agurk, to slags græskar og amaranth til forspiring, og det er så småt begyndt at pible frem i nogle af rodtrænerne.

I weekenden nød vi en tur til Bornholm, hvor hele familien var ude på klipperne, selvom jeg desværre ikke selv kunne klare hele turen ud, fordi jeg har problemer med benet, og det er ikke så smart at klatre på klipper, når den ene fod sover :-(

Men udsigten var stadig god :-)

2016-04-17 10.42.32

2016-04-17 11.04.29

2016-04-17 11.04.33-1

På vejen hjem med færgen mod Ystad var der pænt med søgang, og en del blev søsyge. Vi klarede lige skærene, selv om ungerne var lidt slatne noget af tiden. Vi fik gode råd af en bornholmer (at dømme på accenten ;-) ), om hvor på skibet det var bedst at sidde i denne situation, og vi sad heldigvis rimelig godt (lidt bag midten af skibet). Så en servicemeddelelse til jeg alle: “Sæt jer ikke oppe foran, hvis I ikke er særlig søstærke, og der er høje bølger” ;-)

2 tanker om “Forårforberedelser og Bornholm

  1. Det kan være så forfærdeligt ikke at være søstærk (det er jeg heldigvis) :-) så godt I fik gode råd. Og Bornholm er altid dejlig, specielt med blå himmel. Kh. Birgitte

    1. Åh ja, jeg kender det, men er selv blevet mere robust med alderen. Jeg føler især med de børn der rammes…også af køresyge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>