Op på apostlenes heste

Gassen har i den grad været gået af ballonen igennem længere tid. Men i dag lykkedes det endelig at få mig svunget op på apostlenes heste og komme ud at gå, så jeg samlet har fået gået over de 10000 skridt i dag, som jeg egentlig gerne ville op på hver dag. Jubiiie ;-)

Turen gik bl.a. til mosen, hvor isen stadig dækker vandpytter og en del af vandhullerne.

2016-02-01 10.27.17

Der er dog steder hvor vandet er fri for is, så blishøns og gråænder kan svømme rundt.

2016-02-01 10.25.34

De seneste dage har jeg næsten kunne se, lugte og skimte forårets komme, så jeg kiggede også efter i dag, men der var ikke mange tegn på denne gråvejrsdag. Dog fandt jeg disse fine gæslinger :-)

2016-02-01 10.38.00 2016-02-01 10.40.25

Det tør jeg dog ikke lægge så meget i, da de for længst også har været derhjemme i haven, før sneen kom…. naturen er lidt forvirret nogle gange ;-)

Jeg ville faktisk have været ude og starte med at gøre lidt klar i haven forleden, men så forsvandt solen og dermed også den smule drivkraft, der var i lyset. I går fik jeg dog gravet nogle fine jordskokker op, som stadig er sprøde og lækre som vanligt (trods vintervejret med frost og efterfølgende rigeligt med vand omkring dem).

2016-01-31 15.17.12

De blev til en lækker suppe sammen med blandt andet seneste sæsons eneste græskar fra haven (sneglene var nogle bisser :-( ). Græskarret havde indtil i går stået til pynt i vindueskarmen, hvor det var skiftet fra mørkegrønt til orange i farven. Det var bare et lille græskar (Baby Bear), så der måtte spædes godt op med andet grønt og rigeligt med krydderier mv. før suppen var klar.

2016-01-31 15.17.37

Ellers “hyggestrikker” jeg stadig. I øjeblikket er det især klude af lækker blød økologisk bomuld, så også nogle af dem jeg kender også kan få skriftet de mikroplastafgivende “alt-mulig-klude” ud med noget mere miljøvenligt :-)

2016-02-01 20.16.33

Jeg har allerede lavet to stakke klude til mine søstre efter deres ønske :-)

2016-01-26 19.48.50

Nu må vi så se, hvem der skal aftage det næste hold klude :-)

Det skal i hvert fald være nogle, der sætter pris på det autentiske håndlavede look  – med de små variationer det indebærer ;-)

 

2 tanker om “Op på apostlenes heste

  1. Vi er også gået over til bomuldsklude. Dog ikke så fine og hjemmelavede som dine, men lidt har vel også ret tænker jeg. Kh Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>